Евгени, но не Евгени Генчев, е новото гадже на Симона Загорова, заради което тя все по-често оставя щерка си на своята баба или на Глория. Евгени е музикант и колега на Симона, който работи в нейното любимо заведение, откъдето й всъщност се познават.

Връзката между двамата датира от близо година, но едва сега бяха спипани натясно и всичко излезе на показ. Знаем, че Мони нямаше сериозен приятел отдавна, откакто се раздели с бащата на малката Галина - Даниел Милушев. Той работи като полицай и е от Девин, но семейството на Мони не го хареса и се разделиха скоро след появата на бебето.

Сензация: Ето го новото гадже на Симона Загорова! (с Евгени са в тайна връзка от година - СНИМКИ)

С Евгени било по-различно и Загорова не криела, че е луда по него. Дори хлътнала дотам, че в началото била готова и на чисто с@ксуална връзка, само и само да са заедно. Двамата се срещали ей така - по приятелски и за креватни наслади, но тя все повече се влюбвала.

Сензация: Ето го новото гадже на Симона Загорова! (с Евгени са в тайна връзка от година - СНИМКИ) - Снимка 2

"Много е омагьосана от него и дори баба й вече се цупи, че трябва да бави малката Галина през ден. Не че Симона е безотговорна, напротив, но е млада и любовта си казва своята дума. Дано обаче този да е свестен и да му се занимава с деца, защото ако заживеят заедно, той трябва да е като баща за момиченцето й", коментират близки до Мони.

Е, вероятно е още рано да се говори за съжителство на семейни начала, първо да видим колко ще издържат заедно.