Бившата на Димитър Рачков - Анита Димитрова явно чете редовно писанията за себе си в нета. Само преди ден гръмна новината, че тя е в нова връзка и се чувства влюбена като ученичка. Блондинката се похвали със снимка с букет, както и с новата си работа в брокерска агенция, при това навръх рождения си ден.

Сензация! Анита Димитрова го показа: Това е мъжът на сърцето ми! (ето ги заедно - СНИМКИ)

Днес, само преди часове, тя пусна нова снимка, на която е в прегръдките на много млад и красив мъж, а над нея написа, че това е мъжът на сърцето й. Въпросният се казва Даниел и мнозина се хванаха на въдицата като започнаха да я поздравяват и да възхваляват любовта на младите.

Сензация! Анита Димитрова го показа: Това е мъжът на сърцето ми! (ето ги заедно - СНИМКИ) - Снимка 2

"Друго си е така, да си отивате и да сте на едни години. Че то това с Рачков какво беше - момиченце и чичко. Смях! Така вече е добре, много си отивате", коментираха първосигнално потребители, без да си направят труда да погледнат профила на въпросното момче и да сравнят фамилиите на двамата, които са... еднакви.

Да, в крайна сметка се оказа, че Анита Димитрова ни показва братчето си Даниел Димитров, който дори е по-малък от нея и това ясно личи от фотосите в профила му. Че той е мъжът на сърцето й, сме сигурни, но дали има наистина нов мъж до себе си и сериозна ли ще бъде връзката им, тя тепърва ще се похвали.