Очакват ни три глобални катастрофи

Неизвестни досега предсказания на Нострадамус, свързани с горещата тема за Края на света, излязоха на бял свят.

Украинския учен Александър Лазарев, който твърди, че е успял да разгадае предсказанията на Нострадамус е категоричен, че по тази тема се спекулира изключително много. Той твърди, че в 1 102 катрени и запазените прози под формата на писма, великият френски гадател е описал бъдещето на цялото човечество до XXIII век. Прави впечатление предсказанието на Нострадамус, което предвещава през настоящия век да се развие Трета световна война, която ще се бъде унищожителна. В нея ще изгуби живота си поне 30% от човечеството на Земята.

[caption id="attachment_264663" align="alignleft" width="300"]Очакват ни три глобални катастрофи Очакват ни три глобални катастрофи[/caption]

Анализирайки катрените на Нострадамус, Лазарев прави извода, че се задават три глобални катастрофи, които имат причинно-следствена връзка. Първата такава вещае Трета световна война, която ще е на религиозна основа и ще продължи близо три десетилетия (27 години). Войната ще засегне 70% от населението на Земята и половината територия. Битката ще започне в Южна Европа, а след това ще „пламнат” Изтока, Северна Африка, Русия , Азия и Северна Америка.

Във времето от 2056-2058 г ще изригнат няколко вулкана, които ще изхвърлят парче от повърхността на земята, тежащо 1,5-2 млрд. тона. При падането си на Земята, то ще се раздели на три и ще удари Великия Рим и Ватикана, които ще бъдат унищожени. През 2066 година пък ще започне разцепването на континенталните плочи на Евразия и Африка, което ще продължи две десетилетия. Осем десетилетия по-късно покрай планетата ни ще прелети планетата Нибиру, която ще предизвика нова катастрофа. През следващия век планетата ни ще се стабилизира и ще започне процес на възстановяване, пише pik.bg.