Красивата Дилан Чичек Дениз бързо-бързо прежали годеника си Тор, когото натири в края на миналата година. От няколко седмици насам актрисата е интимна с колегата си Мерт Язънджъолу, който също е известен у нас – зрителите си го спомнят от поредицата „Черна роза“.

28-годишната Дилан, която е позната у нас като екранната Сена от „Ямата“, скъса с исландския режисьор Тор Северсон през декември, след като научи от таблоидите за негова изневяра. В пресата тогава бяха публикувани кадри, на които блондинът целува млада дама на улица в Истанбул.

Чичек Дениз се влюби в островитянина през 2021 г., докато двамата работиха заедно по реклама на сладолед. През 2020 г. красавицата беше гадже на Алихан Алоулу, а преди това спеше с Фуркан Андъч. Днес актьорът от „Нявсякъде ти“ има връзка с Айбюке Пусат – най-добрата приятелка на Дилан.

Сена изрита Тор, залюби красавец от „Черната роза“

След като скъсала с прелюбодееца Тор, очарователната тв звезда и подгласничка на Мис Турция му върна всички подаръци, които й е правел. По куриер му изпрати и годежния пръстен, за който исландецът плати навремето 230 хил. турски лири, което всъщност не е кой знае колко придвид девалвацията на турската парична единица.

Освен че е красива, Дилан Чичек Дениз е многостранно развита личност – занимава се със спорт, свири на няколко инструмента, пише стихове.

Източник: „Уикенд“

Сена изрита Тор, залюби красавец от „Черната роза“ - Снимка 2