Къванч Татлъту и съпругата му получават смъртни заплахи

Семейството на Къванч Татлъту получава смъртни заплахи. Повечето хора съзират само положителната страна на славата. Онази, окъпана в ярките светлини на прожекторите, осигуряваща на знаменитостите мечтания от мнозина луксозен живот и носеща със себе си любовта и признанието на околните. Но както се казва, всяка монета има две страни. Точно така стоят нещата и с популярността, от която, подобно на луната, се вижда само нейната ярка част.

Минуси на известността

Къванч Татлъту със сигурност би потвърдил тези думи, тъй като повече от година той и съпругата му Башак Дизер се сблъскват с минусите на известността. Актьорът и дизайнерката не спират да получават смъртни заплахи в социалните мрежи и по пощата от психично болния Синан Алтънташ. Той ги обвинява за края на връзката му с колежката на Татлъту от сериала "Север Юг" - Хазар Ергючлю. Всичко започва през май м.г. Тогава мъжът се опитва да проникне в кафенето, което е собственост на Башак. То се намира се в квартал "Харбие" в космополитния Истанбул. 28-годишният тогава Синан пристига пред заведението рано сутринта и започва да вика и блъска по вратата и прозорците му, настоявайки да се види с жената на звездата от "Ирония на съдбата", за да я убеди да му помогне да си върне любимата обратно. Нея обаче я няма, за разлика от персонала, който се подготвя за новия работен ден. Разтревожените служители се заключват вътре и веднага се обаждат в полицията, а не след дълго органите на реда отвеждат мъжа в районното управление. Къванч и Башак разбират за случилото се няколко часа по-късно и дори не се замислят дали да подадат жалба срещу Алтънташ. Самата Хазар отрича да е имала каквито и да било отношения със задържаното лице. Нещо повече, тя категорично заявява, че дори не го познава.

Смъртни заплахи

Историята обаче не приключва тук. Турското издание "Posta" предава, че след месеци затишие, преди няколко седмици Татлъту и половинката му са започнали да получават смъртни заплахи от Синан. "Ще изнасиля и убия съпругата ти, а теб ще превърна в мое куче, преди да отнема и твоя живот", заканва се маниакът в съобщение до артиста.

Ограничителна заповед

Постоянният тормоз, на който са подложени, семейството да подадат жалба в полицията, откъдето издават ограничителна заповед на Алтънташ със забраната да припарва до бившия спортист и любимата му, ако не иска да се озове в затвора. Това обаче явно не е сплашило достатъчно, тъй като той продължава да ги притеснява. В крайна сметка Татлъту се оплаква в прокуратурата, искайки принудително настаняване в лудница за Синан.

Извинение

Наскоро майката на психично болния мъж се извини публично на актьора, молейки го да прояви разбиране и да оттегли жалбите си. Тя твърди, че по природа синът й не е агресивен, но се е променил в началото на коронавирус пандемията. [caption id="attachment_640648" align="aligncenter" width="300"]Семейството на Къванч Татлъту получава смъртни заплахи от година сн. Инстаграм Семейството на Къванч Татлъту получава смъртни заплахи от година сн. Инстаграм[/caption] "Не вкарвайте момчето ми в затвора. Обещавам да го накарам да се подложи на лечение", казва жената, предават от life.dir.bg.