Войната на семейство Джонас ескалира. Дни след като Джо Джонас неочаквано подаде молба за развод, съпругата му Софи обяви, че завежда дело срещу него. А причината - попечителство върху децата им. "Те имат английски паспорти и беше решено да се преместят с мен в Европа. Сега се оказа, че Джо не е съгласен и отказва да ми предаде документите им", казва Софи пред свои приятели.


Семейство Джонас продължава с драмата след бурна раздяла. Докато Софи снима филм в Европа три месеца, Джо се грижи за малките им деца. Буквално ден преди съпругата му да се върне в САЩ, Джо внесе молба за развод. Дни по-късно Софи заведе дело срещу него за правата върху децата.


Никой не знае какво се е случило, но мнозина предполагат, че в основата на раздялата стои изневяра. "Двамата бяха много напрегнати последните месеци. Джо беше на турне и се грижеше сам за децата. Софи снимаше в Европа. Не е ясно откъде дойде идеята за развод, тъй като тя призна, че е научила от медиите, че се развеждат", споделят приятели на Софи.

 


Джо и съпругата му са женени от 4 години и имат две малки деца. Двойката изглеждаше изключително отдадена един на друг, но преди ден съпругата му бе засечена с бившата му в нощен клуб. Не е ясно кое е накарало певеца да поиска развод, но се говори, че Софи е имала афера по време на снимките и съпругът й е разбрал за това.