Селена Гомес разпали спекулациите, че е сгодена за приятеля си, продуцента Бени Бланко, след като публикува любопитни снимки в социалните медии. 32-годишната звезда, която преди време беше гадже с Джъстин Бийбър, покрива безимения си пръст във всичките си актуални публикации с розови емотикони със сърца, което кара феновете да подозират, че там се крие годежен пръстен.

Слуховете за връзката на Селена Гомес и Бени започнаха да циркулират през ноември, миналата година и двойката потвърди новината следващия месец. Не всичко за певицата обаче е цветя и рози. Злобните тролове в мрежата не спират да я подиграват ежедневно за наднорменото тегло.

„Никой не иска да се постави на мое място. Болна съм от лупус (автоимунно заболяване) от 2013 г. и всеки ден за мен е борба. Често получавам треска, болки в ставите, в бъбреците. Такава съм, каквато съм! Щом съм дебела, така да бъде! И да, имам ботокс полицето от години. Минала съм през периоди, в които не съм искала да живея повече, но днес се приемам изцяло и ви съветнам да направите същото“ – сподели Селена Гомес.

Явно на певицата вече не й пука какво мислят феновете за фигурата й. Селена вече не се впечатлява от злобните коментари и се радва на новата си любов.

Източник: „Уикенд“