Селена Гомес разкри публично за психичните си проблеми!

Селена Гомес разкри пред феновете си, че страда от биполярно разстройство. Изпълнителката никога не е криела за своите проблеми с депресията и безпокойството, но сега за първи път споделя диагнозата си. [caption id="attachment_624218" align="aligncenter" width="300"]Селена Гомес Селена Гомес призна за психичните си проблеми[/caption] Това се случи докато Гомес разговаряше с Майли Сайръс на живо в Инстаграм. След като социалната изолация затвори всички по домовете ни, дъщерята на Били Рей Сайръс започна рубриката „Bright Minded:Live“. В която разговаря с различни известни личности за психичните проблеми и как да се справим с тях.

Преди Селена, Майли разговаряше и с Деми Ловато, която беше в болница заради свръхдоза преди няколко години. Оттогава изпълнителката не крие проблемите, с които е трябвало да се справя, включително и депресията, появила се заради голямото напрежение от страна на мениджъри и папараци.

Гомес сподели, че информираността й относно биполярното разстройство й е помогнала да го приеме. Тя посъветва всички, които страдат от някакви психични проблеми, да не се страхуват или срамуват, а да говорят открито за тях. Изпълнителката заяви, че и на нея й е отнело време да разкрие диагнозата си, тъй като в родния й Тексас това не е нормално. „Там не е прието да се говори за психичните проблеми. По-скоро се очаква от хората, които страдат от такива диагнози, да се държат нормално“, каза тя пред Майли. Според нея, именно подобно държание може да натрупа гняв у някого и това да избие в агресия на по-късен етап от развитието. През януари звездата говори пред списанието WSJ и тогава сподели, че изпитва симптоми на биполярно разстройство, но не разкри, че страда от подобно заболяване. „Има моменти, в които съм много щастлива, но има и такива, в които изпадам в огромна дупка и не мога да изляза от нея седмици наред“, казва тя пред изданието. Тогава Гомес призна, че взима различни предписани лекарства, с което животът ѝ напълно се е променил. Селена обаче не е единствената звезда, която споделя за своето биполярно разстройство. През 2011 година Деми Ловато призна за диагнозата си, а само преди няколко дни и изпълнителката Bebe Rexha разкри пред феновете за състоянието си. Източник: Tialoto.bg