Селена Гомес се подготвя да издаде новия си запис - продължение на "Rare" от 2020 г. - тази година и деликатно пуска намеци за това какво могат да очакват феновете. Изглежда обаче, че актьорът и певицата са по-фокусирани върху времето си на екрана, отколкото в студиото.

В неиздаден досега епизод на подкаста "Smartless" с Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет Гомес говори за намирането на ниша в развлекателната индустрия, в която "просто да се установи", след като вече се е занимавала с актьорско майсторство, пеене и сега е главен изпълнителен директор на собствената си козметична линия Rare Beauty. Тя каза на водещите, че "чувствам, че имам още един албум в себе си", но в един идеален свят "вероятно би избрала актьорството".

В отговор групата изтъква музикалните таланти на Гомес и изтъква факта, че не е задължително тя да избере една алея, но Гомес отговаря: "Прави сте, но аз ще искам да се охладя, защото съм уморена."

Пълният епизод на подкаста "Smartless" ще бъде достъпен на 8 януари, но вече е на разположение на слушателите, абонирани за Wonder+.

На друго място в епизода Гомес си спомня моменти, в които голямото ѝ натоварване я е вкарало в психиатричен институт - тема, която тя обсъжда с прозрачност в документалния си филм "Моят ум и аз" - и е причина да отмени турне. "Просто ме налегна, защото обичам да работя и това ме разсейва от лошите неща", каза тя.

Източник: variety.com