В изявлението на певицата се казва, че следващият й албум може да е последен, с което намекна, че слага край на певческата си кариера. В ново интервю Селена Гомес признава, че вече мисли за пенсионирането си от музикалната сцена – което може би ще настъпи по-рано, отколкото мнозина от феновете й очакват.

Селена Гомес споделя, че възнамерява да се съсредоточи върху актьорската си кариера.

„Чувствам, че имам сили само за още един албум“ – признава 31-годишната певица, с което загатна, че почитателите й може да я гледат по филмите.

Селена Гомес започва кариерата си именно във филмовата индустния – като дете участва в детския сериал „Барни“ през 2002 г., а след това става известна с ролята си на Алекс Русо в сериала на „Дисни“ „Магьосниците от Уейвърли Плейс“ от 2009 г.

Само преди 2 месеца Селена Гомес потвърди връзката си с музикалния продуцент Бени Бланко, който е и неин партньор в съавторството на песни.

Селена Гомес попари феновете си

„Той е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Той е по-добър от всеки, с когото някога съм била“, споделя за приятеля си влюбената Селена.

„Дали пък не се е уплашила да не стане като шантавата Бритни Спиърс, която е неин тийнейджърски идол. Както е известно Бритни не понесе славата с достойнство“ – коментират феновете й.

Източник: „Уикенд“