Изпълнителката Селена Гомес официално стана милиардерка. Според сп. „Блумбърг“, което прави детайлно подреждане на най-богатите хора в света, американската певица вече е достигнала този статут и има в банката 1,3 млрд. долара. Така само на 32 години Селена Гомес е една от малкото представители на шоубизнеса, които са в списъка на милиардерите.

Интересното е, че източник на състоянието й не са изявите на сцената. Преди 5 години Селена Гомес основа компания за грим и други козметични продукти. Тя се оказа много успешна, а певицата запази значителен дял от акциите. Точно те формират по-голямата част от състоянието й. Успехът на марката я направи една от „най-младите жени, които са се самонаправили богати“ в списъка, наред с хора като Тейлър Суифт и Риана.

Rare Beauty е нейната линия от гримове, която е много успешна сред инфлуенсърите и тийнейджърите, разкривъ изданието.

Освен пари, Селена Продължава да трупа и килограми. Въпреки това нещата за нея вървят отлично в личен план, като съвсем наскоро стана ясно, че гаджето й Бени Бланко е предложил да се оженят. Вероятно сватбата ще е идната година, а Гомес може поне да поеме масрафа, след като е натрупала такива пачки.

Източник: „Уикенд“