Някога тази руса красавица е учила за адвокат и дори не е мислила за актьорска кариера.

Всичко започна, когато бъдещата звезда реши да участва в няколко местни конкурса за красота. Момиче с такъв външен вид не можеше да остане незабелязано: буквално след първото състезание агенти и скаути се наредиха да я видят. Но тя не остана дълго в моделния бизнес: почти веднага започнаха да й предлагат филмови роли. След няколко епизодични роли последва невероятен пробив: Пфайфър получи ролята в „Лицето с белег“, която моментално я направи световна звезда.

Оттогава в кариерата  на Мишел се появяват все повече и повече нови творби. Вярно е, че през годините тя започна постепенно да се отдалечава от активна работа. Тя все още се снима във филми, просто подхожда много по-внимателно към избора им.

Има един недостатък в това: феновете вече виждат любимите си звезди много по-рядко. Мишел не излиза често. Но когато се появи на червения килим, публиката е във възторг. Изглежда, че 65-годишната блондинка изглежда почти по същия начин, както в началото на кариерата си

Но всяко светско събитие изисква тонове грим и грим, умело настроено осветление, професионални фотографи... Наистина ли актрисата изглежда толкова млада в ежедневието?

Сега интернет потребителите имат шанс да разберат: звездата публикува честна снимка в близък план без филтри.

Секссимволът Мишел Пфайфър се пусна без грим и филтри на 65 (Актрисата спечели битката с времето – Снимки)

И да, Пфайфър е все така красива на фотото. Разбира се, актрисата има признаци на възраст по лицето си, но те само я украсяват.

Секссимволът Мишел Пфайфър се пусна без грим и филтри на 65 (Актрисата спечели битката с времето – Снимки) - Снимка 2

А малко преди това Мишел показа снимка без никакъв грим. И получи много комплименти.

„Един ден разбирате, че можете да изглеждате страхотно на възрастта си“, каза актрисата в интервю. - Вече няма нужда да се опитвате да бъдете по-млади. Гледам на годините си от гледна точка, че съм над 60, но изглеждам страхотно, така че всичко е наред.”

Източник: Wday.ru