Поредният сезон на "На кафе" приключи, но не бързайте да се радвате, защото през есента се завръща пак. Да, от години много зрители надават див вой и настояват Гала да се "пенсионира", защото предаването й отдавна било станало еднообразно и скучно, но не би. На есен с песен, както се казва...

Е, песен ще е - да, но не за всички. Източници от кухнята на формата разкриха, че ще има радост за зрителите, пък макар и малка. И тя е, че от досадните панелисти двама ще бъдат сменени. Казваме "досадни", защото още от началото, когато ги включиха, болшинството хора не разбират каква е ролята им в предаването и защо взимат пари като реално не вършат нищо.

"Пенявят се нещо там, дрънкат глупости и хоп - парички. Че така и баба ми знае. Пълна отврат и безсмислие, на фона на мизерните пари в държавата", роптаят недоволни.

Оказа се, че панелисти - уви, пак ще има, но поне ще са нови муцуни. От старите най-вероятно ще бъде посочен пътя на Ромина Тасевска и на Дарин Ангелов, защото Патрашкова и Константинов са бетон. Георги Блажев пък се радва на сериозна аудитория в мрежата, заради постовете, които пуска редовно, така че той може би ще задържи мястото си.

А кои ще бъдат новите лица и дали няма да са още по-скучни от старите, ще видим тепърва.