Мадам Шива явно ще бъде новият оракул на Световното първенство по футбол в Бразилия

Морското свинче с екзотичното име Мадам Шива позна резултатът на Швейцария срещу Еквадор. Преди срещата между двата отбора на Световното първенство по футбол животинчето предсказа победа за кръстоносците. Така и се случи – Швейцария победи Еквадор с 2:1. Според запознати животинчето направило нещо повече – дори предсказало гола на еквадорците. На видеото ясно личи, как морското свинче се устремява първо към полето на Еквадор, но след това се връща в това на Швейцария. Това беше ясен знак, че южноамериканците също ще вкарат гол – гадаят прогнозата на Мадам Шива запалянковци. Припомняме, че първи гол вкараха швейцарците, а след това Еквадор изравни. Победното попадение на кръстоносците дойде в последния момент в края на срещата.

[caption id="attachment_413234" align="alignleft" width="300"]Мадам Шива Сбъдна се първата прогноза на Мадам Шива[/caption]

Морското свинче вече добива популярност не само сред феновете на Швейцария. На миналото световно по футбол на такава слава се радваше октоподът Пол, който също познаваше резултати от мачовете. Мадам Шива ще трябва да прогнозира и резултатите на Швейцария с другите отбори в групата – Франция и Хондурас. Кръстоносците играят с „петлите” на 20 юни, а с другия си съперник – на 25 юни. Ако прогнозите на морското свинче за тези два мача се сбъднат, се очертава то да стане истински оракул със световна слава.