"Умна съм, начетена съм, ерудирана съм, защо не си намирам мъж?!" - това започнала да пита Елена от "Ергенът" пред приятелки, разкриха близки до обкръжението й. Ето на, тя вече е известна, дават я по телевизията, дори коментатор при Сашо и Деси беше...

Но мъжете ги няма и няма. Разбира се, Елена получавала куп съобщения и покани за запознанство от мъже, но повечето от тях били или прости, или търсели свалки и афери за по няколко вечери. Все още не се намирал такъв, истински, който да я "вдигне в небесата" и да се влюбят, разказвала тя.

Съвсем се отчая: Елена от "Ергенът" пак се съблече, но пак не може да си намери мъж! (СНИМКИ)

Елена била убедена, че "каръкът" в любовта й тръгнал още от формата, в който Евгени Генчев уж много я харесвал, уж страстно я целувал, но накрая я оставил с пръст в уста и си взел Валерия Георгиева.

"Не мога да разбера тези мъже какво искат? Как може да не искаш да ти е хубаво с една жена, а да драпаш към тази, която те прави на маймуна и те разиграва като куче на каишка. Мазохисти ли са мъжете, какво ли?!", недоумявала Елена.

В отчаянието си да открие страстта и химията, тя се съблече за пореден път и се показа изкусителна и само по бански в нета. Но пак няма и няма... За разлика от кучкарката Валерия, която не залага на подобни снимки, но Генчо я гледа в очите.

"Елена не иска да разбере, че плаши мъжете, защото е твърде обсебваща. Задушава ги с любовта си, както направи и с Евгени. Това е", коментират източниците.