Приказките, че женско приятелство няма, за пореден път се оказват верни. Или ако има, то едната трябва да е в пъти по-грозноватичка, тъпичка, но и добродушна от другата...

В случая с Николета Лозанова и Алекс Богданска обаче не се знае коя е по-по-най. Доскоро двете показваха топли и приятелски отношения помежду си, канеха се на общи събития, бъбреха си заговорнически... Докато...

Докато не се смразиха за нещо толкова нелепо, колкото и широко разпространено сред кифлите - а именно визия. Еднаквата визия на двете стана повод за змийско съскане, защото през няколко дни, максимум седмица, се оказаха облечени в една и съща рокля.

Роклето го виждате на снимката и признаваме, че наистина е шикозно. Първа с него се появи Богданска, а после и НиЛо лъсна така на Санторини. Близки до Алекс разкриха, че тя се ядосала и обвинила пред познати Николета, че я копира.

"Роклята е моя находка и всички, които се интересуват, видяха това. Не знам колко ще спечелиш като се покажеш във вече "обнародван" тоалет", подсмихнала се Богданска, на което обаче Николета отвърнала: "Да, ама на мен ми стои по-добре. Просто, защото съм по-секси и по-хубава".

Оставяме на вас да прецените коя е по-яката в тази рокля.

Източник: Crimesbg.com