Обръщайки се към феновете чрез бюлетина си On the Jlo, Дженифър Лопес пише: „Напълно съм огорчена и съсипана, че ви разочаровах.“

Live Nation увери феновете в изявление, че сумата ще им бъде автоматично възстановена.

Турнето е свързано с издаването на деветия студиен албум на Лопес This Is Me... Now, който беше издаден 20 години след хитовия й албум This Is Me... Тогава. Това е първият албум на певицата от пет години насам.

Двумесечното турне в Северна Америка, което стартира в Орландо на 26 юни, трябваше да приключи в Хюстън в края на август.

В писмо до феновете Лопес казва: „Нямаше да го направя, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо.

„Обещавам, че ще те компенсирам и всички ще бъдем отново заедно. Обичам ви толкова много. До следващия път.“

Отмяната на турнето идва в момент, когато продължават спекулациите за състоянието на брака на Лопес с актьора Бен Афлек. Появиха се и слухове за слаби продажби на билети за поредицата от концерти.

По време на пресконференция за новия си научнофантастичен филм „Атлас“ миналата седмица Лопес отхвърли въпрос, свързан със съобщения за проблеми в брака ѝ.

По време на сесията за въпроси и отговори звездата беше попитана дали евентуалният ѝ развод с Афлек „е реален?“, на което тя отговори: „Знаете по-добре от това“.

Двойката за последен път беше видяна заедно по-рано тази седмица на церемонията по дипломирането на дъщерята на Афлек - Вайълет. Двамата са женени от юли 2022 г.

Източник: bbc.com