Ергенинът Евгени Генчев предизвика бум в мрежата с фотото, което публикува и след което получи такива размазващи коментари, че сигурно още мига на парцали. Попържните дойдоха предимно от женската част в мрежата, а мъжете бяха по-деликатни в изказванията си.

Работата е там, че наш Генчо реши да се пусне как тренира в залата и заедно с това да философства по житейски теми. Той започна да обяснява как животът бил труден, но изпитанията ни калявали и ни правели силни. И прочие клишета, които разсмяха мнозина - еле като знаем, че семейството му е фрашкано с пари, а родителите му, особено родителката му Светла Генчева, му угаждат за всичко.

Съсипахте го: Евгени Генчев погнуси стотици в мрежата с тази СНИМКА! (как Валерия търпи това)

Не това обаче бе основната причина за ступора на потребителите, а нечистоплътния вид, който демонстрира пианистът. Сами може да видите гората, която е обрасла по гърдите му и по която обилно тече пот.

Сещаме се, че не само във фитнеса, но и в тези адски жеги, които ни моряха, тази космалдаци са ужас от хигиенична гледна точка. Разбира се, Генчо не ги маха и под мишниците, а смрадта, която се разнася от тях като се изпоти, не искаме и да си я представяме.

"Това е гнусно да го поддържаш, а ти го и снимаш. Нормален ли си?! Как Валерия изобщо те търпи и си ляга с теб, при всички тези храсталаци, които ти стърчат отвсякъде", коментират потребителки. За които явно това не е признак на мъжественост.