Екранната половинка на Деси Стоянова – Сашо Кадиев, се сбогува със зрителите със сълзи на очи.

 

Той отбеляза, че е готов за нови предизвикателства, след като загърбва телевизионната си кариера след 12 години в предаването „Преди обед“, за да може да се отдаде изцяло на актьорството. Той не скри, че телевизионните му изяви ще му липсват много, дори и ранното ставане, с което той е доста скаран. Актьорът обаче остава част от bTV, тъй като според запознати ще е водещ на предаването „България търси талант“.

 

Сашо Кадиев се сбогува със зрителите със сълзи на очи

На 21 юли, когато бе последното предаване за този сезон, Кадиев се сбогува със зрителите и екипа на „Преди обед“. За 12 години на малкия екран, той има цели 2 540 ефира. Той отбеляза, че след толкова дълго време поема по нов път, тъй като иска да създаде нещо ново и различно, както и да е по-активен на театралната сцена.

 

Освен това призна, че е започнал на шега като водещ на предаването, но съвсем не на шега се изнизали 12 години, в които той израсна като професионалист пред очите на зрителите. Двамата с Деси дори се превърнаха в любимата екранна двойка на стотици зрители. Той не скри, че предаването е било най-вълнуващото приключение в живота му, но иска да поеме по нов път.

 

Именно предаването „Преди обед“ го научило, че мечтите се сбъдват, че може да става рано, но не и да стига навреме. Разбира се покрай множеството успехи е допуснал и редица грешки, от които обаче си е извадил поуките.

 

Признава, че през последните две години му било много трудно да съчетава актьрството и работата си като водещ в „Преди обед“.

Деси Стоянова не можа да повярва на това, че Сашо Кадиев не се успа поне за последното си предаване. На финала тя му подари много личен подарък – албум със забавни техни снимки през годините.

 

Кадиев вече отдъхва на морето и се подготвя за новия театрален сезон. Той е много щастлив от това, че най-после ще има възможността да се отдаде на голямата си любов – театъра.

Източник: Уикенд