Не може да не отбележим, че откакто Петър Дочев стана водещ на „Преди обед“ по bTV, творческата му кариера рязко разцъфтя.

 

Доскоро почти никой не знаеше името на актьора, а днес се готви за роли в цели три сериала. Освен това репетира и за театрална премиера през декември. И целият този кариерен възход настъпи в рамките на 3 месеца – тоест откакто започна работа в телевизията.

 

Припомняме, че Сашо Кадиев напусна „Преди обед“, тъй като ангажиментите му пречеха да поеме към нови актьорски предизвикателства и играеше само в старите си представления. Очевидно обаче този проблем не стои пред наследника му Петър Дочев, дори напротив. Именно след като блесна на тв екрана и стана разпознаваем за повече зрители, той се затрупа с нови роли.

 

Само преди дни, той се похвали, че е приел предложения за снимки в цели три сериала, но към момента отказва да издаде кои са те. Най-вероятно обаче става въпрос за продукции на bTV, тъй като медията едва ли би го пуснала да се ангажира в чужда продукция. Вероятно, ако си позволи такава екстра, ще трябва да плаща непосилни неустойки. Съдейки обаче скоростта, с която медията пуска новите си сериали, по всяка вероятност ще трябва да почакаме поне няколко години, докато видим Дочев в някой от тях. Независимо от това интересът на режисьорите към него е огромен. Доскоро единственият сериал с Дочев, който широката публика бе виждала, бе пътят на честта по Нова тв, където той влезе във второстепенна роля.

 

Сашо Кадиев май се прецака жестоко

Другият фаворит за овакантеното от Кадиев място – Кирил Недков можеше да се радва на същия успех, ако не бе отказал да работи в bTV. Както вече сме отбелязвали, именно той е бил фаворитът на медията за водещ на „Преди обед“, но той е предпочел свободата да играе във всички продукции, които му харесат, без да се съобразява по коя телевизия ще бъдат излъчени.

Сашо Кадиев май се прецака жестоко - Снимка 2

 

 

Към днешна дата зрителите го гледат в „Алея на славата“ по Нова тв като асистен на героя на Деян Донков.

Сашо Кадиев пък, който напусна bTV заради актьорската си работа, засега има само една нова театрална продукция – в Малък градски театър „Зад канала“ и не е съобщавал за нови сериали. Знае се, че заради „Преди обед“ е отказал роли в цели два сериала, които обаче са му предлагани, докато все още бил на малкия екран. Дали интересът на режисьорите към него ще се запази и след като слезе от екран обаче, не е ясно.

Източник: Уикенд