Изглежда от есента се задава сериозна промяна за Николаос Цитиридис.

 

Оказва се, че той може да стане не само вечерен, а и предиобеден водещ в bTV. Именно гъркът е най-вероятният наследник на Сашо Кадиев в „Преди обед“. Както вече стана ясно от септември синът на Катето Евро ще се появява само два пъти седмично в предаването.

 

В „Преди обед“ трескаво обмислят как точно ще продължи предаването от есента. И докато Кадиев иска по-малко ангажименти, за да може да се отдаде на актьорството, то друг водещ – Николаос Цитиридис, е почти без работа, тъй като предаването му се излъчва единствено в петък. Макар, че стана креативен продуцент на шоуто си, дори и това е недостатъчно да запълни времето му.

 

Именно поради тази причина ръководството обмисля да го пусне да води с Деси Стоянова, за да запълнят графика му. Смята се, че вече е станал достатъчно известен, а и несъмнено е доста забавен, с което ще компенсира суховатата си колежка, която е оперирана от чувство за хумор.

 

Мълвата носи, че напоследък Сашо Кадиев все по-често се огъва под напъна на множеството си ангажименти. Освен всичко останало, това е започнало да се отразява доста негативно и на здравословното му състояние. Продуцентът на „Преди обед“ Георги Тошев потвърди, че обмисля да намали сериозно натоварването му, тъй като очевидно Кадиев вече е на ръба на силите си.

 

За момента се обмислят два варианта. Единият е да води своя рубрика в предаването, а другият – да излиза на екран с Деси Стоянова само два пъти седмично.

Ако Цитиридис все пак бъде отхвърлен като вариант за наследник на Кадиев, най-вероятно ще се търсят гост-водещи, които да се сменят през определен период от време.

Източник: Уикенд