Изключително бурен летен сезон за Сашо Диков

По всичко личи, че настоящият летен сезон за Сашо Диков е доста нагорещен по отношение на страстите.

Сашо Диков живее като тийнейджър и върши такива неща, за които едва ли е някога е предполагал, че ще прави на 62-годишна възраст. За това Сашо Диков да се чувства отново като тийнейджър е виновна новата му изгора. Тя е брюнетка на 30-годишна възраст и определено е успала да открадне сърцето и ума на белокосия „стажант” от ефира на Нова тв. Близки до водещия разкриват, че Сашо Диков и младата брюнетка не се свенят да нагорещят страстите и насред плажа.

[caption id="attachment_419649" align="alignright" width="300"]Новата изгора на Сашо Диков Новата изгора на Сашо Диков[/caption]

Те твърдят, че водещият на предаването ДикOff по Нова тв се носи на крилете на любовта от месец март тази година. За момента той не е разкрил публично детайли около 30-годишната му изгора, но пък не спирал да се хвали пред приятели каква мацка е успял да завърти.

Светски хроникьори са убедени, че новата любов на Сашо Диков ще лъсне съвсем скоро на снимки, тъй като госпожицата обича активния социален живот и двамата с журналиста непрекъснато посещават различни мероприятия, като се започне от концерти и театри и се стигне до партита с електронна музика. Именно на едно такова парти е била забелязана изгората на Сашо Диков преди броени дни в Слънчев бряг. От почти две седмици насам Стажантът и дамата на сърцето му отдъхват на родното Черноморие. Изненадващо, те са избрали „да хвърлят котва” в двата най-шумни и купонджийки курорта по родното Черноморие - Лозенец и Слънчев бряг. Това е и причината, поради която Сашо Диков е чест гост на лъскави и модерни заведения, както и на диви партита, които ярко контрастират на бялата му коса.

Пред близки приятели Сашо Диков споделил, че до такава степен се чувства опиянен от любовта на новата си изгора, че консумира чувствата си към нея насред плажа в малките часове на нощта, пише pik.bg.