Сашка Васева преживя най-трудния период в живота си поради животоспасяващата операция, през която премина. Неотдавна легендата на родния попфолк отпразнува своята сатенена сватба с Христо Бакърджиев.

Сашка Васева и съпругът й обявиха голяма новина, вече заедно са...

Бизнесменът беше неразделно до съпругата си, особено през последните месеци, когато тя трябваше активно да се възстановява от всичко, което преживя в болницата - както физически, така и емоционално. На 4-ти юли двамата отбелязаха и 24-годишнината от сватбата си, като според поверията сатенената сватба символизира здравата връзка между съпрузите.

Сашка Васева и съпругът й обявиха голяма новина, вече заедно са... - Снимка 2

Семейството не организира голямо тържество по този повод, тъй като Сашка все още се чувства слаба и има нужда от почивка. Вместо това, те се почерпиха в ресторант до Мюнхен, където певицата се наслади на своите любими ребра на скара. Тя сподели, че немската кухня е изключително вкусна. Въпреки операциите, Сашка няма проблеми с килограмите си и може да наслади храната без да се тревожи за своята талия.

Сашка Васева и съпругът й обявиха голяма новина, вече заедно са... - Снимка 3

Въпреки че Сашка не получила подарък за сватбата си, тя е достатъчно щастлива от факта, че Христо е посветил живота си на нея. Когато сключвали брака си, тя е нямала и представа, че ще преживеят толкова много предизвикателства и трудности заедно.

Припомняме, че кумове на сватбата на Сашка и Христо Бакърджиев бяха Наско Сираков и Илиана Раева, но с времето взаимоотношенията между двете семейства се влошават и прекратяват взаимоотношенията помежду им.

Източник: blitz.bg