„Сървайвър“ 7 не само се оказа пълен провал, а направо удари дъното. Разбира се най-ожесточените критики бяха насочени срещу новия водещ – Ваня Джаферович.

 

Зрителите не могат да му простят акцента и твърдят, че често пъти се нуждаят от субтитри, за да го разбират. Заради масовото им роптаене, за пръв път в историята на риалитито, продуцентите обмислят да сменят Джаферович в движение. Те търсят спешно ново лице, което да заеме мястото му.

 

„Сървайвър“ 7 удари на камък с Джаферович. bTV търси спешно заместник!

За разлика от останалите сезони, този се излъчва в почти реално време и благодарение на това водещият може да бъде сменен в движение.

Проблемът обаче е кой да заеме мястото на бившия ритнитопковец.

Ако сега започнат кастинги, това ще отнеме седмици, а рейтингът на предаването и без това е катастрофален. За да бъде реанимирано предаването, се нуждае спешно от лице, което е популярно и обичано от зрителите.

 

Идеалното лице би бил Владо Карамазов, но той бил категоричен, че не желае да се занимава повече с bTV. Според мълвата, той е смъртно обиден, тъй като до последно го лъгали, че именно той ще е водещ на предаването. Очевидно обаче поисканият хонорар от Карамазов в размер на 150 бона се е видял твърде висок на медията. За разлика от него, Джаферович се навил на 30 бона.

 

След бурните реакции на зрителите и катастрофалния рейтинг, от медията вече горчиво съжаляват, че са се вързали на предложението на Джаферович. Освен това хората недоумяват как той може да се навира в почти всички възможни предавания в родния ефир.

Макар от bTV да са готови да върнат Карамазов в играта, той категорично не желае да работи с тях. Сега се чудят кого да вкарат в шоуто, за да спасят сезона.

Източник: Уикенд