Не може да се отрече, че приятелката на Папи Ханс – Сара Драгулева, винаги е била красива. Прави обаче впечатление, че напоследък манекенката и актриса е внесла някои подобрения във визията си. От плажните й снимки в социалните мрежи е видно, че си е сложила нови импланти в бюста, макар да не е прекалила с кубиците. Освен това е напомпала и устните си с хиалурон.

 

При все, че стана известна най-вече като гаджето на Константин Трендафилов – Папи Харс, Сара е завършила НАТФИЗ. Към днешна дата се опитва да се разграничи от неговия образ и да изгради собствена кариера.

„Бях в много дълга дупка след НАТФИЗ, може би е нещо нормално. Чудех се дали да се откажа от актьорството, не бях сигурна, че ставам. Тогава се вкопчих в Константин, но това доведе до други проблеми с тежки мисли. Не е хубаво да се асоциираш изцяло с партньора си. Започнах да ходя на терапевт, което беше най-хубавото нещо, което съм правила. Когато се освободих от тези камъни, образно казано ми се случиха много хубави неща и заваляха предложения за работа“, коментирала е блондинката.

 

Именно това бил и периодът, в който Сара направила редица корекции по себе си, тъй като смятала, че с новия си външен вид ще се чувства по-добре. За съжаление обаче нещата не се случили, както си ги представяла и затова се наложило да промени мисленето си.

 

Двамата с Константин неведнъж са разказвали за запознанството си – видели се в едно заведение, но Сара го отсвирила. След това й написал: „Хей, какво става? Не сме се виждали от 100 години!“ и тя взела, че му отговорила.

Папи Ханс признава, че му станало приятно, че му отговорила и започнали да излизат. Сара пък на свой ред разкрива, че цял месец го влачела по йоги и планини.

 

Интересите на хубавицата са разнородни – модел е на „Ивет фешън“, участва в много реклами и фотосесии като паралелно с това завършва образованието си в НАТФИЗ.

Папи многократно е заявявал, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, тъй като няма да разбере света му. Именно това довело до раздялата с Дара, след която дълго време бе сам. Любовта обаче го изненадала точно, когато най-малко я очаквал.

 

Категоричен е, че не е гей, но пък признава, че има високи изисквания към дамите. Връзката му със Сара е от 2020 г. По време на пандемията изкарали повече време заедно и така се сближили. С развитието на отношенията им, започнал да осъзнава, че точно тя е жената за него. Пред свои близки дори споделил, че обмисля да й предложи брак, но още изчаквал подходящия момент.

Източник: Уикенд