Сара Джесика Паркър отива на съд

Сара Джесика Паркър се забърка в лек скандал, който обаче може да й коства доста скъпо. Актрисата от "Сексът и градът" е обвинена в неизплащане на заплати. Това твърдение идва от мениджър на един от магазините за обувки на Паркър. Освен звездата, в съдебния иск попада и бизнес партньорът й.

Заплащане

Според служителя, Сара и партньорът й Джордж Малкемус са отказали да платят допълнителни часове на Хедър Холт от 31-ви декември 2018-та година до 1-ви март 2020-та година. "Обвиняемият не е компенсирал адекватно служителя си за извънредния труд, който се начислява след всички отработени часове над четиридесет в една работна седмица", се твърди в иска. В документите не се посочва точно колко пари се дължат на Холт.

Магазини

Магазините за обувки на Сара Джесика Паркър се намират на две от най-известните улици в Ню Йорк, както и в Лас Вегас, Мериленд, Дубай, Абу Даби и Канада. Холт си иска обратно всички заслужени заплати плюс лихвите и законовите неустойки. "Всички нюйоркчани заслужават да получат пари за времето, в което са работили. Работодателите, които нарушават закона, трябва да носят отговорност, дори и да са известни личности като г-жа Паркър", коментира адвокатът на Хедър Холт. [caption id="attachment_631523" align="aligncenter" width="300"]Служител съди Сара Джесика Паркър и партньорът й за незиплатен извънреден труд сн. YouTube Служител съди Сара Джесика Паркър и партньорът й за неизплатен извънреден труд сн. YouTube[/caption] Представители на актрисата от "Сексът и градът" коментират пред "Page Six", че не знаят за обвиненията срещу Сара Джесика Паркър и партньорът й. Те казват, че са научили за тях от пресата и все още разглеждат съдебните документи, предават от tialoto.bg.