Братята Пулеви донесоха двойна победа на България преди дни, за което им сваляме шапка! Браво! Те се биха достойно и спечелиха, но феновете им останаха критични. Не към Кубрат Пулев обаче, а към малкия му брат Тервел Пулев.

Причината бе интервю с жената на Тервел - Диана, която му роди три момчета. Знаем, че двамата са заедно дълги години като се запознават и влюбват още като ученици.

Съпругата на Тервел Пулев: Винаги ще съм зад него! Потребители скочиха: Въпреки че ти изневерява ли?!? (СНИМКИ)

"Първо бяхме приятели, после се влюбихме - класика", смее се Тервел. А Диана казва, че не може да си представи живота без него и винаги ще е зад гърба му, каквото и да става. "Аз не съм мрънкаща и вайкаща се жена. Гледам да го разбирам и да не го натоварвам психически", сподели волейболистката и точно тук "настъпи по мазола" доста потребители, предимно жени.

Съпругата на Тервел Пулев: Винаги ще съм зад него! Потребители скочиха: Въпреки че ти изневерява ли?!? (СНИМКИ) - Снимка 2

Те си спомниха два потресаващи случая, в които Тервел се е държал като всичко друго, но не и като съпруг. Първият бе преди години във Вип Брадър, когато директно бъркаше под хавлията на голата Лияна. А вторият е оше по-скандален - когато изтече чат и снимки с любовницата му, на която се обяснява в любов и говори за развод.

"И жена му прощава това, затваря си очите и какво - смята, че ще миряса и няма да й сложи рога пак ли?! Та тя самата му дава зелена светлина за действие", укоряват я в нета.

Източник: Crimesbg.com