Актрисата Саня Борисова разкри подробности за връзката си с попфолк певеца Меди.

 

Тя го определи като невероятен човек и изключителен творец. Според нея емоциите на творбите му, са изцеляващи. Поради тази, а и редица други причини, се съгласила да участва в негов проект.

 

В този ред на мисли Саня Борисова посочва, че работата за него е истинско удоволствие, тъй като е наясно какво прави, прави го с вкус и усет към детайлите.

Това бяха нейните думи по повод спекулацията, появила се преди няколко дни, че между нея и Меди има нещо повече от приятелство.

 

Както вече стана ясно във въпросния клип, от който тръгна мълвата, Саня и Меди играят разделена двойка и си разменят страстни ласки. Именно това стана повод злите езици да се развържат и да се понесе мълвата, че помежду им е пламнала искрата на любовта.

 

За себе си Саня Борисова заяви категорично, че на този етап е необвързана. Подчертава също така, че когато това се случи, ще го обяви публично, при това лично и няма да има нужда от каквито и да било спекулации по темата.

 

По отношение на Меди разкрива, че се запознали преди две години. Още тогава се заговорили за общ проект, общи снимки, но изчаквали подходящото парче.

Източник: secret.bg

 

Саня Борисова с горещи разкрития за връзката си с Меди