Оказва се, че актрисата Саня Борисова и сръбската звезда Цеца Величкович делят един и същ любим. Казано с други думи – изглежда двете са баджаначки.

 

Изглежда в последно време Борисова тотално е забравила за Ники Илиев, след раздялата с когото изпадна в тежка депресия. Тя вече затвори тази страница, а новият й възлюбен, който зае мястото му, тепърва ще предизвиква горещи коментари.

 

Оказва се, че Саня е залитнала по фолкизпълнителят Меди. Както вече споменахме по-горе, тя далеч не е единствената, която му е хвърлила око. Очевидно ще й се наложи да се състезава със звезда от ранга на Цеца Величкович, която изрично държеше да се види на четири очи с ромчето в съблекалнята по време на последния й концерт у нас. Именно него тя избра за подгряващ певец и отхвърли всички останали предложения категорично и с лека ръка.

 

Тук трябва да уточним, че Саня Борисова участва в клипа на Меди към песента „Извинявай“. След като ги видите обаче, несъмнено ще се усъмните дали помежду им не са припламнали искрите на любовта и в действителност.

 

Както се знае, напоследък Саня Борисова се изявява основно като инфлуенсър и е загърбила актьорството. Освен това често моделства по света.

Източник: show.blitz.bg

Саня Борисова и Цеца Величкович делят един и същ любим (ФОТО)

Саня Борисова и Цеца Величкович делят един и същ любим (ФОТО) - Снимка 2