Ден след като гръмна вестта за евентуалното събиране на Саня Борисова и Ники Илиев, актрисата лично пожела да говори и да разкрие истината. Слуховете, че двамата отново са двойка, дойдоха след новината, че Саня преви филм, в който бившият й мъж ще се изяви като актьор.

Ники и Саня имаха стабилен брак и фактът, че преди пет години встъпиха в развод шокира всички. Феновете им се надяваха те да се вземат отново, още повече, че и двамата нямат сериозни връзки оттогава. Но не. Саня е категорична.

"Не сме и никога няма да бъдем гаджета с Ники Илиев. Каквото беше, беше. Но и двамата сме професионалисти и сме запазили добрия тон, така че днес просто работим заедно и се надяваме да излезе добър продукт от това, което правим", каза тя.

Борисова бе разбита, когато Илиев й поиска развод, защото го направи той. През призмата на времето и опита си, Саня многократно е споделяла с приятели, че не би дала втори шанс на любовта им, след като той я е захвърлил веднъж.

"Когато нещо се счупи, то остава такова. И да го лепиш няма да е същото, само ще вгорчиш живота си. Това ми е за урок, който научих добре. Бях наранена, бях разбита, но се събрах. И не бих се "счупила" със същия човек отново, за нищо на света", категорична била Саня Борисова.

Източник: България днес