Дженифър Лопес най-сетне проговори за развода си с Бен Афлек. Тя призна, че за нея този период е страшен, самотен и крайно непознат. Но също така е категорична, че е свободна жена и не търси любов в момента.

Двамата се разделиха и започнаха процедурата по развода си преди няколко месеца само след 2 години брак. А преди няколко седмици Бен Афлек се изнесе от тузарското им имение за милиони и заживя в ергенско жилище, което е в близост до дома на бившата му съпруга Денифър Гарнър.

След няколко провалени брака Джей Ло се е отдала на възможността да се вгледа в себе си – в убежденията си, които я подтикват да прави един или друг избор, и да разбере повече за вътрешния си свят.

„Достатъчно съм възрастна, за да знам, че е твърде лесно да обвиняваш всички останали. В момента търся собствените си грешки“ – споделя Лопес като урок от отминалата й връзка с Бен Афлек.

Актрисата и певица признава, че макар двамата да са изглеждали като хармонична двойка, всъщност в съюза им са се появили доста пукнатити, които я изненадали. Защото е била убедена, че вече е научила уроците си в любовта.

„Чувствам се самотна, непознато ми е, объркано ми е“ – сподели латинодивата.

А това е малко странно, тъй като се развежда за четвърти път и би трябвало поне да е посвикнала – коментират злъчно таблоидите.

Източник: „Уикенд“