Само той ще хойка, ще подпира парапети и ще влиза в хрониките с млади жени... да, ама не! Съпругата на Кирил Петков - Линда Петкова е претърпяла коренна промяна и днес вече не е онази съпруга, която кротко и примирено си седи у дома, докато мъжът й вършее някъде.

Помним, че преди време този, който беше улавян в барове по нощите, беше Кирчо, а Линда почти никога не беше с него, чакайки го кротко у дома. Да, ама дъщерите им вече са големи, а Петкова явно проумя, че за положението й на домашна саксия никой няма да й каже браво, така че хукна и тя.

Преди дни Линда осъмна в столично заведение в компанията на приятели, но Кирил Петков не беше сред тях. Тя видимо се забавляваше, беше облечена неглиже и с малко грим, но пък усмивката й беше видна от километри.

В смях, приказки и музика, Линда обърна няколко чашки с леко питие и изобщо не бързаше да се прибира. Къде е бил мъжът й по това време, не е ясно, но той така и не се появи в заведението дори и за минута.

"Браво на Линда, така се прави! Няма да му седи вкъщи като някоя прислужница, докато той се чуди къде и с коя да се начеше. Ще е супер якщо ако сега тя си хване любовник и го остави с увиснело чене. Ако вече не го е направила, разбира се. Готина жена е, засукана, бая мъже изобщо не биха й се чудили", коментират потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com