Айлин Бобева се издъни яко по време на снощните елиминации в "Ергенът", както може да наречем "Церемонията на розата". Каратистката се ядоса, че Евгени Генчев я бави и не й дава цветето, след което се зарече, че ще направи нещо неочаквано, пък каквото ще да става...

В мига, в който пианистът изрече името й и приготви розата, Айлин отиде до него, взе я, но вместо да си тръгне, хвана нищо неподозиращия Генчев и го засмука с такава жажда, все едно мъж не е виждала. Целувката бе директно с език и продължи неприлично дълго време при все, че се разиграваше пред строените в редици участнички.

Физиономиите на последните са ясни, но красноречива бе и тази на самия ерген, който се опита да се засмее и да се престори на очарован, но не му се получи. А, за жалост, с тази си постъпка Айлин май си разписа пътния лист.

Евгени реагира така, както го бе направил преди време Башар Рахал в "Черешката". Тогава актьорът, говорейки по темата за флирта и жените, заяви, че няма нищо по-досадно и отвращаващо от жена, която сама се предлага на един мъж.

Е, същото е обяснил и Генчев, разкриха източници от кухнята. В разговор с първата си целувка - Валерия, той е казал, че Айлин му е симпатична, но Вал може да бъде спокойна, защото не си пада по момичетата, които първи му налитат. Това го отдръпвало.