Чалгарката Галена отдавна взе, че си повярва, че е своего рода "икона" за феновете на стила чака-рака. И започна не само да се държи като такава, но и да прави невъзможното, за да добие "перфектен" (според представите й) образ. Именно това е нещото, което днес я удря по здравето с пълна сила.

Наясно сме, че Галена нито е любителка на фитнеса, нито пък има генетичната предразположеност към слабо тяло от типа Никол Станкулова, например. Тя доста пъти е показвала пухкави и пищни форми, които обаче й отиваха.

Повече от два месеца я виждаме тотално преобразена - изпита, с идеално оформен релеф по цялото тяло и особено по корема. Нещо, което никога, ама никога не е имала. Оказа се, че Галенчето е лягала под ножа, но и е започнала да си бие рисковите инсулинови инжекции. Последните са подходящи единствено за болни от диабет хора, но не и за здравите, при които последиците може да бъдат фатални.

Оказа се, че в последно време Галена е физически зле и все по-често отменя участията си. Близки до нея разкриха, че на няколко пъти тя е била на косъм от пълен припадък и едва са я стабилизирали. И всичко това, заради кръвната захар, с която е решила да си играе.

"Не е адекватно това, което някои жени правят в името на красотата. Такъв ужас може да си докара, че й е бедна фантазията. Глупави са като кокошки", коментират и в нета.