Страшна може да бъде женската глупост, особено когато става дума за изневяра, ревност и опити да си върнеш предателя. Това се случи с Емилия, която има достатъчно опит с кръшканията на бившия си Коко Динев, но явно не си е научила урока и прави едни и същи гафове.

Както знаем, от месеци тя и любовта на живота й, както нарича втория си съпруг Жорж Башур, са разделени. Причината е нова любов в живота на Жорж - по-млада от Емилия и засукана брокерка. Башур бил честен с певицата и след като тя го притиснала в ъгъла с въпроси за аферата му, той й признал, че е влюбен и че иска да живее с новата си. Уверил обаче Емилия, че винаги ще може да разчита на него и че той ще се грижи за нея и дъщеря им Жоржина.

Така и беше, до момента, в който Емито не полудяла и като всяка отчаяна съпруга, не решила да потърси другата, за да я помоли да не разбива семейството й и да остави мъжа й.

Груба грешка! Онази не само не откликнала на молбата, а преувеличила всичко и казала на Башур, че Емилия я обижда и заплашва. Онзи се разлютил и "зашлевил" певицата с такива гневни и груби думи, че я разплакал.

"Оттогава двамата са като смразени, а тя не е на себе си. Какво им става на тези мъже, че откачат по жени, не е истина...", коментират близки до певицата източници.

Източник: Crimesbg.com