Шармантната мексиканска дива Салма Хайек отново възбуди феновете си с твърде откровени фотоси. Снимките с пищните й форми направо хвърлиха в екстаз почитателите й. Звездата от „Десперадо“ е вече на 56 години – същинска наборка на нашата Мая Манолова, но изглежда с 20-ина години по млада и въобще не се свени да показва напращелите си форми.

Дори с просто око се вижда, че надарената й гръдна обиколка продължава да се увеличава и актрисата пъчи все по-големи бомби. В същото време Салма Хайек не спира да тръби, че липсва какъвто и да е имплант по тялото й. Тя дава прозаичното и скучно обяснение, че набъбналите й гърди се дължат на хормонално отклонение вследствие на менопаузата. Както се казва в такъв случай – да й има човек проблемите.

Актрисата, която е следвана от 25 милиона последователи в социалните мрежи, споделя, че се поддържа без всякакви физически упражнения. Обича иначе да плува и да прекарва часова в сауната. Един вид – притежателка е на прекрасни гени, които й дават младежкия и привлекателен вид.

Салма Хайек чукна 56 с още по-големи бомби

След брака си с милиардера Франсоа Пино, един от собствениците на „Гучи“, Салма Хайек се беше поотдръпнала от прожекторите, но явно старата й страст да изкушава отново се е възбудила, тъй като едва ли го прави за пари, каквито има в излишък...

Салма Хайек чукна 56 с още по-големи бомби - Снимка 2

Източник: „Уикенд“