Салма Хайек никога не е била смятана за модна икона , но се е превърнала във вдъхновителка на момичетата с пищна фигура. Актрисата, която има внушителен бюст винаги е показвала, че големите й гърди не са кръст, а достойнство.

Всеки неин тоалет акцентира на деколтето и талията. Особено след като свали няколко кила и започна да споделя снимки по бикини в социалните мрежи. Но се оказа, че те са много по различни от това, което е в действителност.

Салма Хаейк лъсна с целулит и паласки на папарашки снимки (Няма да повярвате как изглежда в действителност)

Папараци издебнаха актрисата докато тя разпуска на яхта. В момента Салма заедно със семейството си и приятели пътува из Карибите. Жегата е страхотна и Хайек се  пусна да поплува. Оказа се обаче, че я издебнаха със скрити камери .

Салма Хаейк лъсна с целулит и паласки на папарашки снимки (Няма да повярвате как изглежда в действителност) - Снимка 2

Когато холивудската звезда излезе от водата веднага се видя, че фигурата й много се различава от тая в Инстаграм. Забеляза се целулита й по бедрата и задните части, а по корема й лъснаха гънки и паласки по талията.Изобщо кожата й не толкова еластична.

Феновете обаче не спират да се възхищават на тялото на звездата. Вси пак тя е на 56 години и успява да поддържа тялото си в страхотна форма.