Звездата от „Великолепният век“ Хюлия Авшар се обясни в любов на първия турски астронавт. Алпер Гезеравджъ излетя към Международната космическа станция на 18 януари, а малко по-късно актрисата записа прочувствено обяснение към него и го публикува в Инстаграма си.

„Аз съм тук и те чакам!“ – с тези думи Хюлия завърши посланието си към Османския Юрий Гагарин.

Дали Хюлия Авшар е наистина хлътнала по космонавта, изданието не се наема да гадае. Факт е обаче, че той е доста по-млад от нея – дотолкова, че тя би могла да му бъде майка. Гордостта на Турция Алпер е на 44 години. Преди да полети в космоса, той е бил пилот на Ф-16 в турските военновъздушни сили.

Г-жа Авшар навърши 60 години миналата есен, но все още е „лачена чанта“ и носи рокли с умопомрачителни цепки и деколте, в което моге да хлътне цяло мече като в бърлогата си.

Бившата Мис Турция, екранната Сафийе Султан е преживяла 2 брака и 2 развода. От втория й съпруг е щерка й Зехра, която е красиво, но скромно момиче. Дъщерята на тв звездата е учила за архитект, но работи във фирма за строителни ремонти. Девойката се хвали, че е майсторка на шпакловките и дори може да лепи фаянс.

Източник: „Уикенд“