Звездата от „Великолепният век: Кьосем“ Хюлия Авшар иска да е лачена мадама и на 60, затова започна упорито да спортува. Актрисата ветеранка играе тенис 3 пъти седмично с намерението да стопи тлъстинките по дупето и бедрата си и да стегне мускулатурата си. За свой треньор на корта тя е наела бивша професионален състезател с успехи в тенис турнирите.

Бившата Мис Турция, екранната Сафийе Султан е преживяла 2 брака и 2 развода. От втория й съпруг е щерка й Зехра, която е красиво, но и скромно момиче. Дъщерята на тв звездата е учила архитектура, но работи във фирма за строителни ремонти.

В новия си филм, снимките на който започнаха през пролетта в Истанбул, Хюлия има доста горещи сцени с 33-годишния си колега Бурак Дениз. Лентата разказва за привличането между застаряла манекенка и мъж в разцвета на силите си. Двамата се забавляват страстно в леглото, но не могат да се заобичат.

В реалния живот г-жа Авшар отдавна си няма любовник, но меракът й е още жив. Лъвицата може да е позастаряла, но има все така хищен апетит към мъжете. В скорошно тв интервю Хюлия скандално заяви, че си пада по половинката на фаталната Серенай Саръкая – певеца Мерт Демир.

„Това, че е обвързан, не би ме спряло да го ухажвам. Прощавай, колежке Серенай!“ – заяви наперено актрисата.

Засега Жената Демон, както наричат Серенай Саръкая, не е отвърнала на удара.

Източник: „Уикенд“