Малко, след като Диона се похвали с нов аксесоар – кристали на зъбите, стана ясно, че ще бъде съдена за шофиране след употреба на кокаин. Тя ще влезе в съда не само с освежена визия, но и с нова песен, в която моли Господ за чудо.

 

Десислава Сашова, както е рожденото име на ромската певица пее, че иска Всевишния да й даде знак, че съществува като направи чудо за нея и смени сърцето й с друго, тъй като нейното „е употребено, като малко дете наранено, в което никой не вярва, само твоята обич ми трябва“, извива глас певицата.

 

Парчето бе представено със също толкоз раздирателен пост в Инстаграм, където изтъква, че животът учи, помним болката повече от щастието и израстваме чрез страданието. Посочва, че рядко е давала себе си за пример, но сега се обръща към всички, които се чувстват изгубени или спомен, да не губят вяра нито в себе си, нито в Бог, който е убедена, че съществува и доказателството за това е във всеки от нас – душата.

Към благодарността си по адрес на стоматолога, когото посещава, Диона отбелязва, че се е сдобила с два кристала на зъби на горната и долната челюст без болка и допълва: „Винаги по най-добрия и красив начин“.

 

Що се отнася до употребата на кокаин, Диона твърди, че е употребявала, но никога не го е правила непосредствено преди да седне зад волана. Химико-токсилогичната експертиза обаче сочи друго.

 

Припомняме, че тези дни колежката й Дебора също бе заловена да шофира след употреба на алкохол в кръвта 2.9 промила. Изглежда, че тя се теши не само с музика, а и с разходки сред природата, от които споделя снимки в Инстаграм.

Източник: Уикенд