Преди дни една от зарязаните от Алек Младенов финалистки в "Ергенът" чукна 35 лазарника. Разбира се, това е Надежда Вишева или Нани, както искаше да я наричат, макар да звучи доста инфантилно за годините й.

Преди време се разнесоха слухове, че Вишева се била събрала отново с бившия си съпруг и баща на сина си Косьо, като всички заживели в огромното му баровско имение в Гърция. Вярното от всичко това обаче е, че да - мъжът й е грък и да - синът й е от него. Няма нищо достоверно в твърденията, че двамата пак са заедно, напротив - човекът си гледа живота и отдавна вече си има сериозна приятелка, а Надежда е още в търсене на подходящия.

Рождения си ден тя прекара с баща си и младата му изгора, която видяхме в предаването - доста пищна дама и наполовина по-млада от таткото на Вишева. Техни гости бяха още стилистът Ивайло Колев и плеймейтката Жанета Осипова, които са гаджета от доста време, а партито беше на Цигов чарк, край язовир Батак.

Знаем, че на мястото бащата на Надежда стопанисва хотел, като има такива и край морето, на южното Черноморие. Оттам и самата Надя разполага с пари да се фръцка по бутици и естетични клиники, защото с уменията си на гримьор, за които искаше луди пари от клиентите, рискува да си остане гладна.

Източник: Crimesbg.com