Мнозина се запитаха дали Кобрата и Андреа отново са заедно и любовта помежду им не е пламнала отново.

Мълвата, която се завъртя в интернет пространството сочи, че фолкдивата и боксьорът са се срещнали отново и изглежда отношенията им са претърпели поредния обрат.

Запознати издават, че боксьорът се появил на рождения ден на бащата на фолк певицата. Купонът по този повод бил организиран в известен столичен ресторант. Това, което направило силно впечатление на останалите присъстващи в заведението бил фактът, че Кубрат Пулев и бащата на Андреа се прегърнали. 

Всеки, виждайки такава прегръдка би си помислил, че любовта между Андреа и боксьора се е възродила като феникс от пепелта. Е, истината обаче и този път се оказа съвсем различна, което е поредното доказателство, че нещата никога не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

На практика Кобрата присъствал на рождения ден на бившия си кандидат-тъст, защото двамата са останали в добри отношения, дори и след като боксьорът се разделил с дъщеря му. 
Очевидци на купона разкриват, че певицата зарадвала баща си като лично изпълнила няколко от любимите му руски песни.

Казано с други думи, двамата нямат никакви намерения да се събират или поне на този етап, защото никой не знае какво ще стане занапред.
Източник: novini.bg

Събраха ли се отново Кобрата и Андреа? (цялата истина)