Гала е на екран няколко десетилетия и всички смятат, че я познават добре, дори зрителите. Е, ще ги разочароваме, защото образът на екрана е един, а реалният е съвсем друг. При него сценарий няма, няма подадени реплики, нито грим...

И ето че след толкова години като водеща на "На кафе", Гала показа един огромен свой недостатък, за който никога нямаше и да предположим. Ако не беше ситуацията, която да го разкрие. А именно - плевенчанката е толкова стисната, че чак не е за вярване.

Половинката на Стефан Николов се оказа адска циция, която за мъжа си всичко дава, само и само да не го загуби, но за другите хора ръцете й са буквално заключени.

Шокът дойде след раждането на дъщеричката на панелиста й Георги Блажев. Любимата му Ива роди момиченце, което кръстиха София и всички се изредиха да им честитят и да правят подаръци на бебето.

Какво смятате им подари Гала, при всичките си пари и възможности?! Гала им подари... вестници. Да, вестници. Няколко ежедневника, излезли от печат на датата на раждането на София - да ги четат след години и да се радват. Дали?!...

"То това хубаво, ама как един лев за нещо наистина адекватно, не й се откъсна от сърцето, бе?!", одумвали я дори шашардисани колеги.