Той е още само на 51 години, но приятели го съветват да се кротне, за да не се състари преждевременно. Истината е, че шеф Манчев води твърде интензивен начин на живот, при това не само в професионален, но и в личен план.

Знаем, че той е водещ на две предавания - "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухнята", като паралелно с това управлява ресторантите си "Кактус", а и се грижи за трите си деца и трите си жени. Найс, а?! Не му е лесно на Иван Манчев и това е.

Припомняме, че дълги години той беше женен за Марина, от която са двете му големи деца, после завъртя кратка любовна авантюра с доста по-младата от него Цветомила, която го дари с трето дете. Манчев обаче скъса с Цвети буквално дни след раждането и я остави да гледа детето сама, но поне я подплати с апартамент.

Накрая срещна и настоящата си и голяма любов Ива Бека, която му е набор, но го оплете в мрежите си като истинска фатална жена и очевидно той е луд по нея. Само че след всички тези стресови ситуации и нерви, кулинарят не може да се оправи с язвата си.

Която хванал още на съвсем млади години, докато работел в ресторант в Швейцария и осъзнал, че всичко, което е мислил, че умее и че е гуру в България, там не струва и пет пари.

Източник: Crimesbg.com