Певицата Мариана Попова се пробва и като актриса, заедно с мъжа си Веселин Плачков, но беше остро разкритикувана - от медии и хора. Срещу журналистите Попова скочи бясна и заяви, че хора, които не разбират от изкуство, не бива да си отварят устата и да говорят глупости.

Но нали изкуството се прави за публиката, а ако публиката не те хареса, значи трябва да се замислиш. В крайна сметка творецът е роб на потребителите на неговото изкуство. А потребителите в мрежата буквално попиляха певицата.

Причината за отзивите не е толкова играта на Мариана, колкото огромното й самочувствие и отказ да си сдържа нервите при най-малкия коментар, който не й изнася. За разлика от нея, половинката й Веселин Плачков е далеч по-уравновесен и кротък.

"За коя се помисли, че да не може никой да си каже мнението за теб?! Ти да не си Мадона или Мерил Стрийп?! Ами не си! И няма и да бъдеш, защото тези двете със сигурност са се научили да бъдат по-естествени и да приемат повече критика от теб, макар да са легенди. Ами не, не те харесваме. Като певица биваш, но на сцената си ужас. Мрънкане, скука...", избухнаха потребители.

Някои от тях дори си позволиха да отидат по-далеч като директно обидиха Попова, наричайки я "жабешката уста" и се чудеха на търпението и добротата на Плачков, който й търпи нрава.