Родилката Лена Бориславова беше уловена от камерите на папараците, докато обикаляше из столичните улици. Направи впечатление обаче едно нещо, а именно - тя едва не се препъна, докато усилено и съсредоточено си чатеше по телефона с някого.

Имаше предположения, че Лена пише със семейството си за бебето и проверява как е, но в това няма никаква логика. Кой нормален човек, когато е свободен и е на улицата, няма да звънне по телефона и да говори с близките си, а ще се занимава с чатене?!

С кого върви и си чати родилката Лена Бориславова?! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ без капка грим - ето я натурална)

"Очевидно е, че се води друг разговор, който няма нищо общо с битовизмите и родителството. Що ли си мислим, че най-вероятно става дума за мъж, пък и името на този мъж едва ли е Миро Иванов...", подмятат потребители в нета.

С кого върви и си чати родилката Лена Бориславова?! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ без капка грим - ето я натурална) - Снимка 2

Е, истината я знае само Бориславова и вероятно ще си остане така, поне на този етап. Коментирана бе и визията на младата родилка, която се разхождаше супер неглиже и по лицето й нямаше следа дори от капка грим. Косата й също беше свободно пусната като си личи, че не е излязла от фризьор.

"Барем това й е хубавото, че не се е наджукала като кифла и да ходи с пет тона мазилка или с мигли от 20 сантиметра. А и като имаш поне малко мозък, не ти трябва да се правиш на чучело", пишат други в нета.

Източник: България днес, Crimesbg.com