Моделът Жизел Бюндхен и играчът на американски футбол Том Брейди се разделиха през есента на 2022 г. Двойката беше женена цели 13 години и има две деца. Причината за раздялата им според Жизел беше нежеланието на спортиста да отделя време за семейството си. Според нея той предпочел кариерата си.

След развода Жизел Бюндхен призна, че не е знаела как да живее. Скоро след раздялата лъсна и романсът между Брейди и Ирина Шейк, който вероятно е истинската причина за развода. Жизел твърди, че се е почувствала опустошена, възмутена и силно наранена.

Страданието й обаче приключи, след като тя реши да тренира жиу-жицу и се срещна с треньора Хоаким Валенте. Според една от версиите двойката е в интимни отношения от миналото лято. Преди няколко месеца 43-годишната Жизел сподели: „Той е наш учител и най-важното е човек, на когото се възхищавам и вярвам. Толкова е страхотно да имаш такава енергия около децата си“.

Изглежда двамата с треньора имат отношения повече от година, но едва покрай празника на Свети Валентин, бяха щракнати да се целуват.

Брейди не е коментирал връзката на бившата си жена, но едва ли е възхитен от развоя на събитията...

Източник: „Уикенд“