Виктория и Дейвид Бекъм тази пролет отбелязаха 25 години брак и минават за една от най-примерните двойки сред знаменитостите. Бившата спайска сподели интимна тайна, която им помага да поддържат огъня на връзката си. Според дизайнерката е важно съпрузите да се усамотяват далеч от децата възможно най-често. Специално за тези цели съпрузите разпределили няколко стаи в имението си в Хартфордшир, които обзавели като спални. Само Виктория и Дейвид имали достъп до тези стаи.

Освен това Виктория Бекъм призна, че се опитва да изглежда перфектно дори у дома, така че в гардероба й има безброй ексклузивни комплекти бельо.

Всяка вечер си лягам с Дейвид с различни гащички. Така той сякаш спи с различни жени“ – шегува се спайската. Дали има ефект този трик, или съпругата само си въобразява, е отделен въпрос.

Макар майтапът да е малко неуместен, тъй като изневерите на Дейвид Бекъм са добре известни назад в годините, феновете започнаха да припомнят прословутите забежки на съпруга извън брачното легло. Най-много пушилка се вдигна за аферата на бившия футболист с асистентката Ребека Лус. Тази изневяра изплува отново миналата година покрай документалния филм за семейство Бекъм по „Нетфликс“.

И до днес Дейвид отрича изневярата и твърди, че това са само слухове, целящи да разбият семейството му.

Източник: „Уикенд“