Брюнетката Андреа Банда не блесна с особен интелект, но пък направи впечатление с тоалети и скъпи аксесоари в ефира на БНТ

Зрителите се чудят откъде инфлуенсър като Андреа Банда Банда разполага със средства за скъпарски дрехи, обувки и аксесоари. БНТ заложи на брюнетката да представя любопитни кадри и видеа, свързани със световното по футбол в Катар и Андреа Банда се справя с тази задача, макар че отвсякъде личи, че не разбира нищо от футболната игра.

С какво обаче успя да блесне в ефира Андреа Банда Банда, докато водеше рубриката си от спортните студиа на националната телевизия?

Макар че се има за умна и ерудирана, брюнетката не впечатли особено с интелект и познания в спортната област. Обаче обувките й марка „Диор“ от 800 евро се набиха в очите на зрителите. Правят впечатление и скъпите й бутикови тоалети, да не говорим за часовника „Ролекс“ на ръката й, чиято цена познавачи определят около 5000 евро.

С какво блесна Андреа Банда в ефира на Световното?

Андреа Банда открай време е известна с това, че няма финансови притеснения и води охолен живот. Тя твърди, че заработва достатъчно като инфлуенсър, но зрителите са скептични към тези изявления и все се намира някой, който подхвърля, че бащата на брюнетката всъщност е човекът с парите и широките възможности. И човекът, който урежда участията на щерка си по телевизиите.

Източник: „Уикенд“