Ефирна елегантност, вкус към бижутата и твърде ненатрапваща се персона – така описват Инес де Рамон, която официално дебютира във Венеция като гадже на Брат Пит – един от най-желаните мъже на Холивуд.

Кое е най-забележителното в 34-годишната швейцарска дизайнерка на бижута – се питат милиони фенове по целия свят, за да успее да плени самия Брад Пит.

Известен с избора си на изключително красиви и успешни жени, според които бившите му съпруги Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, този път Брад е избрал за партньор в живота доста по-млада от него дама.

Завършила бизнес администрация в Женева, брюнетката говори отлично цели 5 езика – италиански, френски, немски, английски и испански. Според злите езици обаче тя е пленила актьора с други орални умения. Източник на клюкарския сайт „Пейдж Сикс“ твърди, че на Инес се носела славата на най-голямата майсторка на френската любов сред богатите и известните.

Остава да гадаем дали това е достатъчно, за да се загаджиш с Брад Пит, който може да си плати за най-елитни професионални ласки, ако му се прииска. От друга страна, няма нищо лошо да имаш истинска майсторка на свирките под ръка. Факт е, че холивудският ас се кротна при нея като същинско агънце...

Източник: „Уикенд“